Αναζήτηση

Στο λιμένα της Σούδας το Oceana

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα στις 8 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο της P&O Oceana (77499 GT) προερχόμενο από το λιμάνι της Σαντορίνης αποβιβάζοντας 2.120 επισκέπτες για τη πόλη των Χανίων. Το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει στις 18:00 το απόγευμα για τον επόμενο του προορισμό του το νησί της Ρόδου.


Η εταιρεία P&O Cruises είναι μία από τις κορυφαίες και η παλαιότερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο με ιστορία 180 ετών, καθώς ιδρύθηκε το 1837! Ανήκει στον όμιλο της Carnival Plc (τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο) και έχει στον στόλο της 8 πλοία. Επισημαίνεται, δε, ότι η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια τού στόλου της βραβεύονται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Το πλοίο Oceana ανακαινίσθηκε το 2017 και διαθέτει 1.008 καμπίνες εκ των οποίων 38 σουίτες, 5 εστιατόρια, 9 μπαρ, 4 πισίνες, 5 υδρομασάζ, θέατρο 530 θέσεων, γυμναστήριο, αίθουσα σπα, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ, κρίκετ, τένις, μίνι γκολφ, κ.λπ.


Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες καθώς διαθέτει ειδικούς χώρους και ειδικά προγράμματα – δραστηριότητες για παιδιά από 2 έως 17 ετών.0 σχόλια